onsdag 24 april 2013

Fastighetsinvestering Grenada Västindien - Nya bilder

Bilder april - Off Plan köp på Grenada

Verkar som tempot hålls uppe, nya bilder från byggandet har kommit.

Kommer bli grymt att åka dit med familjen nästa år och se hela anläggningen i färdigt skick.

Härlig utsikt
Härlig utsikt

Bilder från byggandet
Bilder från byggandet 






2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag har precis hittat till din blogg, väldigt intressant måste jag säga! Jag har inte hunnit läsa igenom så mycket men endag så ska det bli maraton genom hela tror jag.
    Just nu har jag en fundering bara...
    Så vitt jag förstått så belånar du en del av ditt kapital för att kunna investera. Lånar du dessa pengar från svenska banker eller från banker i länder där du investerar pengarna? Hur fungerar det när man inte är medborgare i det landet? Om det nu är svenska banker, belånar du då i ett aktiebolag?

    Jag får tacka för din blogg och hoppas på fortsätta uppdateringar. Det är kul att se något som skiljer sig ifrån alla aktiebloggar där ute.

    SvaraRadera
  2. Kul att du hittat in...

    Har ännu inte lånat i utlandet och inte heller här hemma, så har endast investerat cash.

    När projektet i Grenada är färdigbyggt kommer jag troligtvis ta upp lån i USD för första gången. Har även planer på att eventuellt låna upp på de objekt jag köpt borta i staterna för att köpa ytterligare objekt. I dagsläget är det dock svårt då lånemarknaden fortfarande är tuff därborta, särskilt för utländska investerare.

    Har nyligen fått tvillingar, så inte haft tid att åka över än och skaffa ngn riktigt bra bank kontakt. Bra bank kontakt känns annars som A och O om man skall arbeta med belåning på plats.

    OaO

    SvaraRadera